Ecommerce Debug for Prestashop Drug

Suntem o agentie de dezvoltare si promovare magazine online Prestashop, care are in spate peste 6 ani de experienta in Prestashop si peste 50 de magazine lansate. Si prin aceasta fraza se incheie orice comunicare oficiala.

Eu, Florin Ciocotisan, cu inca doi tovarasi pe numele lor de „scena” Bogdan Rogoz si Octavian Dobre ne-am adunat sa ne luptam cu Prestashop-ul acum aproape 3 ani. De fapt, cel care a venit cu ideea acestei coabitari a fost fratele lui Bogdan, ilustrul domn Nicu, care insa s-a indreptat spre carari mai oficioase 🙂

Inca dinainte sa facem agentia eram fiecare niste dependenti notorii de ecommerce. Eu bagam in vene Prestashop la greu inca de cand platforma era micuta tare, abia la versiunea 1.2 (vezi mai jos cum arata). Bogdan si Tavi luau si ei de ceva vreme supradoze de SEO si social media marketing.

Prestashop 1.2 arata default pe front ceva in genul pozei de mai jos.

Cu timpul ne-am upgradat si noi odata cu Prestashop-ul. Am marit doza, ne-am extins functionalitatile si am convins si pe altii sa ni se alature si sa incerce drogul Prestashop.

Platforma este dupa cum stiti una opensource si este dezvoltata de o intreaga comunitate. Al naibii de multi dezvoltatori, de pe intreaga planeta.

De multe ori am facut indigestie de la Prestashop, dar tot timpul am ramas cu un gust dulce.

Acest blog nu este creat ca sa ne vindem propriile servicii. Pentru cei care le vor neaparat am pus un link in meniu, dar repet… nu asta e scopul. Ca doar exista metode mai simple si rapide de new business decat sa scrii articole pe blog.

Pe acest blog vrem sa sharuim si indigestiile, dar si gustul dulce provocat de Prestashop.

Concret, se vrea un blog cu tutoriale, bug & fix, recomandari de tooluri sau linkuri utile, chestii de SEO, social media marketing si noutati. Vrem sa facem ecommerce debug for Prestashop drug!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *