CyberMiles prezintă un nou tip de smart contract pe bază de blockchain pentru e-commerce

 

CyberMiles (CMT) este clasată momentan pe locul 95 în topul criptomonedelor, cu o capitalizare de piață de 63 de milioane USD. Conform reprezentanților companiei operatoare, CMT poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă, ceea ce reprezintă o rată de procesare similară cu cea a marilor retaileri e-commerce.

Proiectul CyberMiles este anunțat ca următoarea generație de operațiuni de tip smart contract pe bază de Ethereum în mediul e-commerce. CMT va oferi un set de tool-uri ușor de utilizat care va permite crearea de aplicații descentralizate dedicate e-commerce.

Rețeaua CyberMiles va permite tranzacții peer-to-peer între instituțiile financiare și piața e-commerce prin intermediul unei tehnologii blockchain. Acest mediu va oferi o experiență descentralizată, un sistem de gestiune a identității, va permite crearea și consultarea de arhive de scoruri de credit și tranzacționare ultra-rapidă.

Pentru a îmbunătăți, performanțele, dinamica și securitatea, CMT a adăugat un nou limbaj de programare în cadrul rețelei. Limbajul de programare Lity și constă dintr-un compilator, dinamici extensibile și tehnologie VM. Lity îmbunătățește performanțele operațiunile de tip smart contract față de ceea ce oferă Ethereum. Limbajul este unul flexibil, ceea ce reprezintă un avantaj pentru aplicațiile descentralizate de e-commerce.

CyberMiles/CMT are potențialul de a deveni noua modalitate de a face contracte smart folosind tehnologie blockchain în e-commerce.

 

 

Sursa articol – https://cryptorecorder.com/2018/08/23/cybermiles-cmt-presenting-smart-business-contract-for-e-commerce/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *