Dezvoltare Prestashop

Dezvoltare Prestashop

Suntem mai scumpi decat altii, fiindca suntem programatori.

 

Nu am vrut sa fim aroganti prin declaratia de mai sus, ci doar am vrut sa exprimam o realitate a pietei de servicii din Romania pe zona de Prestashop.

Pentru noi a dezvolta magazine online pe platforma Prestashop inseamna a extinde capabilitatile platformei prin codul nostru propriu, nu prin instalarea a zeci de module care ajung pana la urma sa ingreuneze incarcarea site-ului sau genereaza bug-uri si incompatibilitati cu alte functionalitati.

 

Prestashop-ul se instaleaza si configurareaza din mouse

 

Platforma Prestashop se poate instala de oricine chiar din cpanel-ul serviciului de hosting, iar tema de design se poate instala foarte usor din backend-ul platformei. Deci daca doriti doar aceste configurari de baza, nu aveti nevoie de noi si nici noi nu suntem interesati sa vi le oferim, decat in cadrul unui pachet mai amplu.

Trebuie insa retinut ca Prestashop este o platforma opensource si asta inseamna in primul rand ca poate fi fragila in chestiuni legate de securitate, mai ales daca va zgarciti la 50 de euro. Aceasta este in medie diferenta de pret intre a cumpara teme de design de altundeva decat addons.prestashop.com, marketplace-ul oficial. Temele disponibile pe marketplace-ul oficial sunt verificate inainte de a fi publicate acolo de echipe de programatori si testeri ai Prestashop.

 

Cand sa apelati la noi pentru servicii de programare specializate pe Prestashop?

 

Cand doriti sa dezvoltati un magazin online pornind de la platforma Prestashop, cu functionalitati targetate pe nevoile clientilor vostri ideali – buyer persona si/sau cand doriti sa va reduceti costurile operationale prin automatizari de tot felul.

De asemenea, fiindca vrem sa ajutam, puteti apela la noi si pentru a repara stricaciunile cauzate de operatiunile mentionate in prima parte a acestei prezentari.

Download mp3