Promovare Magazin Online

Promovare Magazin Online

Metode de Promovare Magazin Online

 

1. SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare (search engine optimisation) este una dintre cele mai eficiente metode de a promova magazinul tău online. Motoarele de căutare reprezintă pentru clienți cel mai răspândit mod de a afla despre afacerea ta și ceea ce vinzi. Pentru orice informație, căutăm pe Google. Google este numele jocului în ceea ce privește motoarele de căutare. Dacă site-ul tău oferă informații utile celor care caută, aceasta constituie un avantaj enorm.

SEO se referă la căutarea organică în Google. Nu poți plăti pentru ca afacerea ta să ajungă mai sus în Google. Ce poți face, în schimb, este să lucrezi cu profesioniști. Aceștia pot optimiza strategic prezența online a companiei tale pentru ca aceasta să beneficieze în timp de expunerea de care are nevoie. În același timp, rezultatele nu se pot garanta. Nimeni, în afară de inginerii de la Google, nu poate garanta o anumită poziție în motorul de căutare. Ce putem garanta este că vom depune toate eforturile pentru a ajuta magazinul tău să ajungă pe o poziție cât mai înaltă în rezultatele căutării Google.

 

2. Campanii Google AdWords

AdWords este serviciul de anunțuri plătite al Google. În cadrul acestui serviciu, o companie plătește pentru a-și vedea anunțurile promovate deasupra, în partea dreapta și/sau dedesubtul rezultatelor organice de căutare. Compania noastră este experimentată în elaborarea și administrarea de campanii Google AdWords și te vom ajuta cu plăcere să îți promovezi afacerea și în acest mod.

AdWords este important deoarece poate asigura trafic către magazinul tău cât timp optimizarea SEO lucrează. Vei plăti numai atunci când cineva dă click pe anunțurile tale. Poți programa nu numai orele la care să apară anunțurile, dar poți și optimiza publicul țintă, poți decide ce locații vei targeta și, mai ales, bugetul pe care dorești să îl investești. Campania se poate întrerupe sau relua în orice moment.

 

3. Promovare Social Media

Un magazin online pe platforma Prestashop își poate găsi clienți folosind rețelele de socializare. Trăim în era Facebook, o “vedetă” a lumii online, cu milioane de oameni din întreaga lume interconectați. Folosind această rețea, poți transforma fanii în cumpărători, poți ridica brand awareness-ul magazinului tău online și poți întreține o comunitate.

Compania noastră oferă, pe lângă realizare magazin online pe platforma Prestashop și promovare Facebook, servicii de promovare și pe alte rețele sociale, în funcție de specificul afacerii precum și consultanță pentru a-ți transforma fanii în clienți și clienții în ambasadori de brand.

 

4. Administrare pagină Facebook

Numele jocului în social media autohtonă este Facebook. O pagină de Facebook bine concepută și bine administrată poate reprezenta un ingredient de succes. Compania noastră îți poate asigura atât administrarea paginii cât și consultanță pentru o prezență cât mai agreabilă în social media.

În primul rând, vom crea și optimiza pagina Facebook a magazinului tău online, dacă nu există deja. Apoi vom posta conținutul oferit de tine, conform calendarului pe care îl stabilim împreună. Monitorizăm și raportăm interacțiunile de pe pagină și formulăm recomandări pentru următoarea perioada.

 

5. Campanii E-mail Marketing

Nu, e-mailul nu a murit. E-mail marketing este una dintre cele mai eficiente metode de a promova magazinul tău online. Din ce în ce mai multe companii se promovează folosind e-mail marketing. Printre avantaje se numără controlul asupra mesajului pe care vrei să îl transmiți, segmentarea pe tipuri de clienți și monitorizarea ratei de deschidere și răspuns.

Pentru început, îți vom oferi consultanță pentru segmentarea audienței tale. Apoi vom elabora un calendar pentru trimiterea mesajelor în funcție de specificul audienței, stagiul la care se află în procesul de cumpărare și, bineînțeles, de sezon. Vom monitoriza rezultatele și vom optimiza campaniile de e-mail marketing în concordanță.

 

6. PR online

Atunci când vei deschide propriul tău magazin online, noi te vom ajuta să te lansezi și să comunici în mediul virtual. Vom elabora comunicate de presă optimizate pe care le vom transmite mediilor online specializate. Pe lângă popularitate și awareness, această operațiune va contribui la eforturile din zona SEO.

De asemenea, îți putem oferi consultanță pentru stabilirea de noi contacte și legături online cu site-uri și comunități similare sau complementare. Prin astfel de asocieri poți beneficia de expunere extinsă în online, precum și de dobândirea în timp a unei poziții de autoritate în domeniul tău.

Download mp3