2011 primul magazin Prestashop
 
2013 fondare grup Facebook
Prestashop Romania
 
2015 fondare agentie Presta.ro
 
2020 peste 100 de clienti

Programator Prestashop

Programator Prestashop

 

Un magazin online are nevoie în permanență de serviciile unui programator, un așa-zis programator de serviciu.

Crearea unui magazin online și apoi întreruperea dezvoltării lui, post-lansare, este o capcană în care pică majoritatea antreprenorilor. De cele mai multe ori, motivul invocat este cel legat de buget și de aici reiese și principala greșeală de abordare. În primul an, magazinul consumă bani și dacă lucrurile se fac cu cap, în al doilea an magazinul începe să producă bani. Desigur, aceste intervale de timp pot varia destul de mult, în funcție de nișă.

Din 2011 până acum am lansat, dezvoltat sau fixat peste 100 de magazine online. Mai bine de jumătate dintre clienți ne-au devenit parteneri de cursă lungă, durata medie de colaborare depășește 3 ani, 5 dintre ei sunt cu noi de la început agenției, iar 5% dintre ei au cifre de afaceri de peste 1 milion euro.

Presta.ro pune la dispoziția antreprenorilor online programatori cu minim 3 ani de experiență în Prestashop, dezvoltatori backend, frontend si full stack.

 

Creare magazin online

Pornind de la platforma open-source Prestashop am dezvoltat în timp o soluție ecommerce adaptată pieței din Romania care reprezintă o combinație între SaaS și custom made on-premise, adică:

Rapid ca un SaaS, customizabil prin cele peste 2000 de teme design, configurat 100% de către specialiști și găzduit pe serverul clientului.

Varianta Start Lite este gata în maximum 5 zile și costă 270 euro. 

Daca ai nevoie de ajutor pentru a-ți crea magazinul tău online am creat pachetele Presta Start, care îți oferă atât soluții rapide și accesibile, cât și soluții custom adaptate exact pe nevoile tale.

 

 

Mentenanță și optimizare Prestashop

Dacă ai deja un magazin online pe platforma Prestashop avem pregătite pentru tine pachetele Presta Devel. 

De mai bine de 10 ani ne ocupăm exclusiv de magazine online Prestashop. Primul magazin creat de noi a fost un Prestashop 1.2.

Modelul nostru de business se bazează în principal pe colaborare pe bază de abonamente lunare, însă pentru a ajuta și business-urile mai mici acordăm suport și on demand.

 

 

 

Download mp3