Alte servicii

Consultanță ecommerce

Tipurile de consultanță pe care le oferim se pot împărți în două: consultanță pre-lansare și consultanță post-lansare.

În cadrul consultanței pre-lansare oferim sfaturi și asistență în ceea ce privește: organizarea business-ului online, mediul și piața, utilizabilitatea interfeței (design) și alegerea diferitelor soluții de plată, transport și alte funcționalități de care aveți nevoie.

Prin consultanța post-lansare vă ajutăm să vă creșteți business-ul în mod constant. Un magazin online este un proiect care nu se termină niciodată. Pentru a avea succes, un magazin online trebuie să fie într-o continuă schimbare, evoluție.

Printre ariile în care vă oferim consultanță se numără: optimizarea ratei de conversie (raportul dintre vizitatori și cumpărători), marketing online, PR, social media, SEO.

 

Copywriting & content writing

Copywritingul este o operațiune care se referă la partea de influențare a cititorului și este îndreptată către a provoca efectuarea unei acțiuni. Este un text întâlnit în mesajele publicitare. Content writingul reprezintă producerea de conținut relevant și informativ pentru publicul și clienții magazinului tău online.

Un magazin online de calitate combină ambele instanțe de conținut. Compania noastră te va ajuta să găsești cuvintele potrivite pentru a atinge echilibrul optim între conținutul informativ și cel conversional.

 

Fotografii profesionale

Poza produsului este foarte importantă pentru a convinge vizitatorul să adauge produsul în coș. O poză clară, calitativă sporește gradul de credibilitate și în consecință și rata de conversie. Mai mult, pozele trebuiesc optimizate pentru web pentru a nu încărca suplimentar și ineficient timpul de încărcare a paginii si ofera o noua ocazie de a adauga cuvintele cheie pentru afisarea intr-o eventuala cautare de imagini.

 

Fotografii produse 360 de grade

Unele tipuri de produse au nevoie de mai mult decât o imagine statică clară, au nevoie de o vedere panoramică, ca de exemplu: produsele de fashion, produsele de artă sau chiar unele electronice.

Cu ajutorul unui aparat de fotografiere revoluționar noi vă oferim această posibilitate. Mai mult, vă oferim gratuit modulul Prestashop de vizualizare imagini produse 360 de grade, modul care se instalează pe magazinul dvs. online și cu ajutorul căruia vizitatorii vor putea să rotească imaginea produsului astfel încât să îl vadă din toate unghiurile.

 

Realizare design cărți de vizită

Vă putem ajuta să vă promovați afacerea și să vă asigurați o imagine perfectă prin realizarea unor cărți de vizită profesionale cu un design original.

 

Facebook Apps for ecommerce

Cu ajutorul unei aplicații Facebook îți poți crea o bază de date de clienți sau iți poți oferi serviciile sau produsele direct pe Facebook. O aplicație Facebook conectată la magazinul online poate contribui în mod major la crearea unei comunități de clienți, iar pentru multe dintre business-uri această rețetă este cheia spre succes.

Download mp3